Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını gördüyseniz:

  • İş birlikleri, yeni ilişkiler veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, çirkin sözler işitileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşın şişmanladığını görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun şişmanladığını görmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin şişmanladığını görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalettir.

Rüyada şişmanladığını görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Rüyada bir insanın şişmanladığını görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin şişmanladığını görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının şişmanladığını görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments