Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını zayıflamış görmek

Rüyada tanıdığını zayıflamış görmek

Rüyada tanıdığını zayıflamış görmek icat yapacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, vefalı bir insan olacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerdeki verimin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığını zayıflamış gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, daha doğrusu merakınızı belli etmemelisiniz.

Rüyada tanıdığını zayıflamış görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir tanıdığını zayıflamış görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada zayıf kuzu görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, parasının ve malının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada annesini zayıf görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada insanı zayıflamış görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, geçim kaygısı duymayacağına delalettir.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada zayıf not aldığını görmek maddi olarak zayıflayacağına, insanlara olan güvenin artacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada zayıflamaya çalışmak hayırlı haberler duyacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments