Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini zayıflamış görmek

Rüyada birini zayıflamış görmek

Rüyada birini zayıflamış görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada birini zayıflamış gördüyseniz:

  • Bazı konuların nedenleri veya bazı kişilerin kim oldukları ya da tam olarak ne istediklerini konusunda şüpheleriniz olabilir.

Rüyada annemi zayıflamış görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişmanı zayıf görmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada zayıf erkek çocuğu görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnede zayıf görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada zayıf bebek görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi zayıflamış görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına işarettir.

Rüyada zayıf adam görmek sabrını zorlayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments