Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tekme tokat dövmek

Rüyada birini tekme tokat dövmek

Rüyada birini tekme tokat dövmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada birini tekme tokat dövmek gördüyseniz:

  • Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak iş birliklerine yönelebilirsiniz.

Rüyada birini tekme tokat dövmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada tekme tokat dövmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tekme tokat kavga etmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada at tarafından tekmelenmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, eşlerin boşanacağına işarettir.

Rüyada tekme yediğini görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına yorulur.

Rüyada tekmelendiğini görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına delalet eder.

Rüyada fareye tekme atmak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bebek tekmesi görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments