Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını kesmek

Rüyada kızını kesmek

Rüyada kızını kesmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, şükredeceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını kesmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi sayılır; bazen başağrıları çekebilirsiniz.

Rüyada kızının tırnağını kesmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada kızın saçını kesmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, işlerinin günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada bir kızın saçını kesmek sadece kendisini düşüneceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine işaret eder.

Rüyada kızın boğazını kesmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kızının saçlarını kesmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada kızını kesmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının boğazını kesmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kızına söz kesmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments