Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının saçlarını kesmek

Rüyada kızının saçlarını kesmek

Rüyada kızının saçlarını kesmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulur.

Rüyada kızının saçlarını kesmek gördüyseniz:

  • İşlerinizde size faydası dokunabilecek, bilgi sahibi eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada kızının saçını kesmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın saçını kesmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızın saçını kesmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada kızının saçlarını kesmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, tecrübe sahibi olacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını kesmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada kızın boğazını kesmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızına söz kesmek bazı başka desteklere kavuşacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine delalet eder.

Rüyada kızının tırnağını kesmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments