Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın saçını kesmek

Rüyada kızın saçını kesmek

Rüyada kızın saçını kesmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kızın saçını kesmek gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada kızının saçlarını kesmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine işaret eder.

Rüyada kızın saçını kesmek yeni mallara sahip olacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının saçını kesmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada bir kızın saçını kesmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kızın boğazını kesmek kalbini kıracağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını kesmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızına söz kesmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, huzurunun kaçacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına tabir olunur.

Rüyada kızının boğazını kesmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments