Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser hastası olmak

Rüyada kanser hastası olmak

Rüyada kanser hastası olmak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, kar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanser hastası olmak gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla sunacağınız şeyler var.

Rüyada kanser hastası birini görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kendini kanser hastası görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada kendini kanser hastası olarak görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, makamının artacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Rüyada kanser hastasının öldüğünü görmek şansın ve kısmetin açılacağına, sevinçli haberlere, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kanser hastası görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına işaret eder.

Rüyada annemi kanser hastası görmek kazancının günden güne çok artacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işaret eder.

Rüyada kanserli hastalar görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments