Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanserli görmek

Rüyada kanserli görmek

Rüyada kanserli görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, mesleğinde atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanserli gördüyseniz:

  • Hızla gelişen olaylar ya da farklı gelişmeler kafanızı karıştırabilir veya çok fazla zamanınızı alabilir.

Rüyada kanser olmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına delalettir.

Rüyada akçiğer kanseri olduğunu görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalettir.

Rüyada annenin kanser olduğunu öğrenmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, dualarına karşılık alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu duymak evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine işarettir.

Rüyada kanser olduğunu duymak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine delalet eder.

Rüyada kendini kanser görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, boş yere korku duyulacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanser olacağını öğrenmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments