Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kansere yakalanmak

Rüyada kansere yakalanmak

Rüyada kansere yakalanmak yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kansere yakalanmak gördüyseniz:

  • Aşırılıkları olan ya da istikrarsız davranan kişilerden uzak durun.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek gelirinin de garanti altında olacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kansere yakalanmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına işarettir.

Rüyada kansere yakalandığını görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanser hastalığa yakalandığını görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete işarettir.

Rüyada annemi kanser görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kanser tedavisi olduğunu görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyin kanseri olmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınının kanser olduğunu görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments