Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını hapishanede görmek

Rüyada kızını hapishanede görmek

Rüyada kızını hapishanede görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını hapishanede gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren veya ilişkilerinizle ilgili bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada kızını hapishanede görmek hile ile mal elde etmeye, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu hapishanede görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneden kurtulmak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine alamet eder.

Rüyada hapishane girdiğini görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, haksızlık edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hapishanede görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada açık hapishane görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada eşini hapishanede görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada hapishanede olmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments