Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık hapishane görmek

Rüyada açık hapishane görmek

Rüyada açık hapishane görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına alamet eder.

Rüyada açık hapishane gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden konuşmanız ise sorun yaratabilir.

Rüyada açık hapishane görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, önünü açacağına rivayet eder.

Rüyada birinin hapishanede olduğunu görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babayı hapishanede görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına alamet eder.

Rüyada hapishanede olan birinin çıktığını görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalettir.

Rüyada hapishane arabası görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yakınını hapishane görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini hapishanede görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini hapishanede görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments