Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu hapishanede görmek

Rüyada çocuğunu hapishanede görmek

Rüyada çocuğunu hapishanede görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu hapishanede gördüyseniz:

  • Dış faktörler veya abartılı söz, tavır ya da davranışlar nedeniyle yanlış yönde düşünebilir veya yanlış yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada çocuğunu hapishanede görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu hapishane görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishaneden kaçmak alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishanede olmak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin hapishanede olduğunu görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi hapishanede görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına delalet eder.

Rüyada hapishaneye gireceğini öğrenmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini hapishanede görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, ruhunu güzelleştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments