Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam boğazlamak

Rüyada adam boğazlamak

Rüyada adam boğazlamak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, zarar göreceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, günden güne sorunlarının artacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işarettir.

Rüyada adam boğazlamak gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada adam boğazlamak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini boğazladığını görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada insanı boğazlamak çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını boğazlamak hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesini boğazlamak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sığır boğazlamak daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına delalet eder.

Rüyada boğa boğazlamak mallarının ve parasının bereketinin artacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını boğazlamak kimseye haksızlık etmeyeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments