Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boğazladığını görmek

Rüyada birini boğazladığını görmek

Rüyada birini boğazladığını görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hayatının düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada birini boğazladığını gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeniz durumunda bazı geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada birini boğazlamak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Rüyada insanı boğazlamak hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına inanılır.

Rüyada insan boğazlamak özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz boğazlamak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini boğazlamak ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kazancının ilk önce azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi boğazlamak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada kızını boğazlamak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını boğazlamak sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments