Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin adet olduğunu görmek

Rüyada kardeşinin adet olduğunu görmek

Rüyada kardeşinin adet olduğunu görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, dertlerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin adet olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi konularda kararsız davranabilirsiniz.

Rüyada kardeşinin adet olduğunu görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının adet olduğunu görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına alamet eder.

Rüyada hamileyken adet görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işarettir.

Rüyada adet bezleri görmek kişinin yasa düşeceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz adet bezi görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, galibiyet kazanacağına alamet eder.

Rüyada kadını adetli görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızın adet olduğunu görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini adetli görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments