Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet hali görmek

Rüyada adet hali görmek

Rüyada adet hali görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada adet hali gördüyseniz:

  • Sabır göstermeniz durumunda sonuçlar yararınıza olabilir.

Rüyada adet halini görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına yorulur.

Rüyada adet hali görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kabenin eski halini görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada birinin genç halini görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski halini görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada sürü halinde fil görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürü halinde karga görmek güzelliklere rast gelineceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kor halinde kömür görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments