Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını sıfıra vurdurmak

Rüyada saçlarını sıfıra vurdurmak

Rüyada saçlarını sıfıra vurdurmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, kazancın her daim artacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını sıfıra vurdurmak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz veya seyahatler sırasında aksilikler yaşanabilir.

Rüyada saçlarını sıfıra vurdurmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada saçları sıfıra vurdurmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, birçok dertle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını sıfıra vurdurmak başarıya giden yollarını açacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçı sıfıra vurdurmak isteklerinin yerine geleceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek bütçesinin daralacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin kendini vurduğunu görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada birini vurduğunu görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada igne vurdurmak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments