Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın peşinden koşmak

Rüyada kızın peşinden koşmak

Rüyada kızın peşinden koşmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızın peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yanıltıcı veya hileli oyunlar peşinde olabilir.

Rüyada bir kızın peşinden koşmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, zayıflayacağına işaret eder.

Rüyada kızın peşinden koşmak karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin peşinde koşmak başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, maddi durumun düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüsün peşinden koşmak kazancının günbegün artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada at peşinde koşmak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz atın peşinden koşmak aylık gelirinin artacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine inanılır.

Rüyada topun peşinden koşmak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, tüm sorunlarının biteceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgili peşinden koşmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments