Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın peşinden koşmak

Rüyada bir kızın peşinden koşmak

Rüyada bir kızın peşinden koşmak büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada bir kızın peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı ailenizle veya evinizde geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada bir kızın peşinden koşmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, büyük borçların altında ezileceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işarettir.

Rüyada kızın peşinden koşmak kısmetli bir kişi olunacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinin peşinden koşmak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun peşinden koşmak iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına yorulur.

Rüyada topun peşinden koşmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada köpeğin peşinden koşmak kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hayatını ailesine adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada atın peşinden koşmak hastalıklarının azalacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine rivayet eder.

Rüyada at peşinde koşmak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments