Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızılcık yediğini görmek

Rüyada kızılcık yediğini görmek

Rüyada kızılcık yediğini görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına rivayet eder.

Rüyada kızılcık yediğini gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada kızılcık yediğini görmek kazancını artıracağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kazancının bol olacağına delalettir.

Rüyada kızılcık meyvesi görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada kızılcık şerbeti içmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına yorulur.

Rüyada kızılcık kirazı toplamak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan kızılcık toplamak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, hoşluk içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızılcık yemek rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kızılcık almak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kızılcık görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, heveslerin söneceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments