Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızılcık görmek

Rüyada kızılcık görmek

Rüyada kızılcık görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızılcık gördüyseniz:

  • Tatbik edilmesi gereken kaçınılmaz değişiklikler varsa, yerine getirmelisiniz.

Rüyada kızılcık görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine yorulur.

Rüyada kızılcık meyvesi görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızılcık almak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalettir.

Rüyada kızılcık yediğini görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada kırmızı kızılcık toplamak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kızılcık yemek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızılcık reçeli yemek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulur.

Rüyada kızılcık kurusu görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, hayırlı günler yaşayacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments