Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan kızılcık toplamak

Rüyada ağaçtan kızılcık toplamak

Rüyada ağaçtan kızılcık toplamak çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan kızılcık toplamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan maceraya atılmamanızda fayda var.

Rüyada ağaçtan kızılcık toplamak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kızılcık toplamak adının her yerde geçeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kızılcık toplamak dertlerine derman bulacağına, huzurunun bozulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kızılcık kirazı toplamak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, zararın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada kızılcık yediğini görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına yorulur.

Rüyada kızılcık yemek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada kızılcık reçeli görmek işlerinizin bozulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada kızılcık almak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, uygulayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments