Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızılcık yemek

Rüyada kızılcık yemek

Rüyada kızılcık yemek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kızılcık yemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda da şanslısınız.

Rüyada kırmızı kızılcık yemek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kızılcık kirazı yemek her zaman hak ettiğini alacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada kızılcık reçeli yemek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kızılcık yemek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, tatsızlık olacağına yorulur.

Rüyada kızılcık kirazı toplamak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, dertleri biteceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan kızılcık toplamak dünya malına kavuşulacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, adının her yerde geçeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kızılcık toplamak gelirinin düşeceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işarettir.

Rüyada kızılcık şerbeti görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments