Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızılcık almak

Rüyada kızılcık almak

Rüyada kızılcık almak ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kızılcık almak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler ya da başkalarına bağlı olarak planlarınızı değiştirmek zorunda kalmanız moralinizi bozabilir.

Rüyada kızılcık almak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada kızılcık suyu görmek yeni bir başlangıç yapmaya, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızılcık meyvesi görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızılcık kirazı toplamak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kızılcık görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kızılcık toplamak başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan kızılcık toplamak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kızılcık kurusu görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments