Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızılcık meyvesi görmek

Rüyada kızılcık meyvesi görmek

Rüyada kızılcık meyvesi görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızılcık meyvesi gördüyseniz:

  • Her şey bittiğinde kendinizi diğerleri için çok fazla şey yapmış halde bulabilirsiniz.

Rüyada kızılcık meyvesi görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulur.

Rüyada kızılcık şerbeti görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada kızılcık suyu görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızılcık kirazı toplamak hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızılcık kirazı görmek rütbe edineceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada kızılcık kirazı yemek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine inanılır.

Rüyada kızılcık şerbeti içmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada kızılcık yediğini görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments