Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızılcık şerbeti içmek

Rüyada kızılcık şerbeti içmek

Rüyada kızılcık şerbeti içmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kızılcık şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Kararsızlık içinde olabilirsiniz.

Rüyada kızılcık şerbeti içmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, büyük paralara sahip olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kızılcık şerbeti görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan kızılcık toplamak hayata küsecek duruma geleceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kızılcık görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kızılcık toplamak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kızılcık kirazı toplamak hasta ise iyileşeceğine, gözyaşı döküleceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işarettir.

Rüyada kızılcık almak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızılcık kirazı görmek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments