Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı sırtında taşımak

Rüyada kızı sırtında taşımak

Rüyada kızı sırtında taşımak yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, haberler alacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Rüyada bir kızı sırtında taşımak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızı sırtında taşımak güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı sırtında taşımak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kızını sırtında taşımak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına inanılır.

Rüyada yaşlı birini sırtında taşımak maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada sırta taşımak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında taş taşımak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada eşini sırtında taşımak para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments