Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında taş taşımak

Rüyada sırtında taş taşımak

Rüyada sırtında taş taşımak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında taş taşımak gördüyseniz:

  • Daha hassas olmakta fayda var.

Rüyada sırtında taş taşımak rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırta taşımak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, borcunun çok olacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı sırtında taşımak iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada sırtında saman taşımak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızı sırtında taşımak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kızını sırtında taşımak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işarettir.

Rüyada sırtında çuval taşımak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini sırtında taşımak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments