Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı birini sırtında taşımak

Rüyada yaşlı birini sırtında taşımak

Rüyada yaşlı birini sırtında taşımak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, zaferler kazanacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı birini sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almaya veya size ek sorumluluklar yüklemeye çok hevesli kişilere ödün vermemelisiniz.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yaşlı adamı sırtında taşımak rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, dargınların barışacağına, işlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamı sırtında taşımak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadını sırtında taşımak hem verimi yükselteceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına yorulur.

Rüyada yaşlı birini sırtında taşımak uykusuz geceler yaşanacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, hasret çekenlerin buluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtta bebek taşımak kızına daima sahip çıkacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine alamet eder.

Rüyada oğlunu sırtında taşımak sıkıntılarına ortak olacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments