Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kurtarmak

Rüyada kedi kurtarmak

Rüyada kedi kurtarmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, büyük takdir toplanacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına işaret eder.

Rüyada kedi kurtarmak gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha sonra zevk alamayabilirsiniz.

Rüyada yavru kedi kurtarmak rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi kurtardığını görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine yorulur.

Rüyada kediyi köpekten kurtarmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kurtardığını görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine yorulur.

Rüyada yanan kediyi kurtarmak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi sudan kurtarmak malına gelecek zarara, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kediyi kurtarmak onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments