Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı kucaklamak

Rüyada kızı kucaklamak

Rüyada kızı kucaklamak evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, aradaki buzların eritileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızı kucaklamak gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Rüyada bir kızı kucaklamak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızını kucaklamak hayırlı haberler alınacağına, işlerin bozulacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet eder.

Rüyada kızı kucaklamak vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, iyi bir patron olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık kucaklamak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kucaklamak yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada çocuğu kucaklamak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölü kucaklamak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, planların tutmayacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada sevgili kucaklamak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, memur ise terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments