Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi kucaklamak

Rüyada kediyi kucaklamak

Rüyada kediyi kucaklamak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, para sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi kucaklamak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, anlaşmalar veya maddi konular sizi şaşırtabilir.

Rüyada kedi kucaklamak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kediyi kucaklamak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kedi kucaklamak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına yorulur.

Rüyada bebeğini kucaklamak ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada arkadan kucaklamak yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin kucaklamak kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini kucaklamak çok kötü günler geçirileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına alamet eder.

Rüyada köpek kucaklamak elindeki herşeyi kaybedeceğine, garanti olacak makama oturacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments