Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili kucaklamak

Rüyada sevgili kucaklamak

Rüyada sevgili kucaklamak tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevgili kucaklamak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler veya haberler yanlış ya da eksik olabilir.

Rüyada sevgiliyi kucaklamak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi kucaklamak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına işarettir.

Rüyada sevgilisini kucaklamak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, işlerin düze çıkarılacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili kucaklamak işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, başına bazı musibetlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada birine kucaklamak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadan kucaklamak uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yavru kedi kucaklamak istediği her şeyi elde edebileceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına yorulur.

Rüyada hastayı kucaklamak uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments