Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kucaklamak

Rüyada ölü kucaklamak

Rüyada ölü kucaklamak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kötü günlerin geride kalacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, kazancının artacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kucaklamak gördüyseniz:

  • Modası geçmiş, tercih edilmeyen veya artık verimli olmayan kalıpları, yöntemleri, davranışları veya yolları modellemek zaman kaybı olabilir.

Rüyada ölü bebek kucaklamak çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, kendi işine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü kucaklamak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ölü insanı kucaklamak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birini kucaklamak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir ölüyü kucaklamak hayırlı haberler alınacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kucaklamak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadan kucaklamak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek yavrusu kucaklamak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments