Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık kucaklamak

Rüyada yastık kucaklamak

Rüyada yastık kucaklamak kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, süzüleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına alamet eder.

Rüyada yastık kucaklamak gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yastık kucaklamak duyduğu endişenin iki kat artacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kızı kucaklamak kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalettir.

Rüyada anneyi kucaklamak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker kucaklamak iş için gurbete gidileceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada bayılan birini kucaklamak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu kucaklamak bunun da rüya sahibine sorun olacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş kişiyi kucaklamak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine inanılır.

Rüyada kuranı kucaklamak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments