Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını kucaklamak

Rüyada kızını kucaklamak

Rüyada kızını kucaklamak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, harcama gücünün artacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, edilen duaların tutacağına rivayet eder.

Rüyada kızını kucaklamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler sizin için önemli olan sorunların farkında dahi olmayıp, tamamen kendi kafalarındaki sorunlara göre konuşuyor olabilirler.

Rüyada bir kızı kucaklamak şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kızı kucaklamak maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını kucaklamak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi kucaklamak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yunus balığını kucaklamak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, arkasından iyi konuşulacağına yorulur.

Rüyada yunus balığı kucaklamak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada köpek kucaklamak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada fili kucaklamak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments