Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı kucaklamak

Rüyada bir kızı kucaklamak

Rüyada bir kızı kucaklamak çektiği sıkıntıların son bulacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı kucaklamak gördüyseniz:

  • Bazı olayları, konuları ya da işleri farklı şekilde ele almanızda fayda var.

Rüyada bir kızı kucaklamak çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, aksiliklerin yaşanacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını kucaklamak özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada kızı kucaklamak çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine delalettir.

Rüyada arkadan kucaklamak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadını kucaklamak sıkıntıdan kurtulacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, sorunlarından arınacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeği kucaklamak onları kendi gözünden bile sakınacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayı kucaklamak kişiye hep umut olacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına delalettir.

Rüyada sevgili kucaklamak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments