Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan tarlası görmek

Rüyada patlıcan tarlası görmek

Rüyada patlıcan tarlası görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret eder.

Rüyada patlıcan tarlası gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz bir yerde bir tatsızlık yaşamanız olasıdır.

Rüyada tarlaya patlıcan ekmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada tarlada patlıcan görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcan tarlası görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş patlıcan görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu patlıcan görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kuru dolmalık patlıcan görmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada patlıcan yetiştirmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalında patlıcan görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments