Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan patates görmek

Rüyada patlıcan patates görmek

Rüyada patlıcan patates görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalettir.

Rüyada patlıcan patates gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirmek konusunda hiçbir tereddüt duymayabilirsiniz.

Rüyada patlıcan patates görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kurutmalık patlıcan görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun patlıcan görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalet eder.

Rüyada patlıcan seçmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, dünya mallarının çoğalacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada top patlıcan görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, yokluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman patlıcan görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan közlemesi görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan salatası yemek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments