Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede patlıcan görmek

Rüyada bahçede patlıcan görmek

Rüyada bahçede patlıcan görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, o işi canlandıracağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bahçede patlıcan gördüyseniz:

  • Ani tepkilerde bulunmayın.

Rüyada bahçede patlıcan toplamak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan bahçesi görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine delalet eder.

Rüyada bahçeden patlıcan toplamak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçede patlıcan görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada patlıcanlı börek yapmak rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, el açmayacağına işarettir.

Rüyada közlenmiş patlıcan soymak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada biber patlıcan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada salatalık patlıcan görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments