Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı ellemek

Rüyada bir kızı ellemek

Rüyada bir kızı ellemek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada bir kızı ellemek gördüyseniz:

  • Size ihtiyacınız olmayan harcamalar yaptırabilecek kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada kızın memesini ellemek daha rahat bir nefes alacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada kıza ellemek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızı ellemek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızı ellemek hayırlı bir evlat olacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada yılana ellemek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayvan boku ellemek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi dışkısını ellemek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği ellemek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, kazancın gittikçe azalacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments