Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıza bakmak

Rüyada kıza bakmak

Rüyada kıza bakmak hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, yeni duygular tadacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kıza bakmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz karşı cins ilişkisini gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, makbul olan şeylere, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada kıza bakmak sorunların gittikçe artacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kıza bakmak iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten yere bakmak işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, başarıya ve zafere doymayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmana bakmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepeden denize bakmak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada satılık eve bakmak kısa süreli hastalık yaşamasına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, eşi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada başkasının bebeğini bakmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments