Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kıza bakmak

Rüyada bir kıza bakmak

Rüyada bir kıza bakmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kıza bakmak gördüyseniz:

  • İmajınızı kuvvetlendiren işler ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak arzularına kavuşacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıza bakmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kıza bakmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada çiçeklere bakmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadına bakmak yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına yorulur.

Rüyada başkasının çocuğuna bakmak eline geçen gelirin de çoğalacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateşe bakmak malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, anne baba duası alınacağına, büyük bir ihanete uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denize uzaktan bakmak tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, dünya malı elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments