Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmana bakmak

Rüyada düşmana bakmak

Rüyada düşmana bakmak eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada düşmana bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki derinliği veya bilgeliği göremeyebilirler.

Rüyada düşmana bakmak yönetici makamına oturacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanlarınla barışmak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada düşmandan bir şey almak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Rüyada düşmanın bıçağını kırmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine delalet eder.

Rüyada kadın düşmanını görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine işaret eder.

Rüyada düşmanının güldüğünü görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanını güzel görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker olup düşman öldürmek tutulan yolun isabetli olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments