Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satılık eve bakmak

Rüyada satılık eve bakmak

Rüyada satılık eve bakmak iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada satılık eve bakmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da sevgilinizle yaşanabilecek duygusal bir problem size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada satılık eve bakmak eşlerinin kapanacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada satılık ev gezmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada evi satılığa çıkarmak şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada satılık ev almak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına inanılır.

Rüyada satılık evler görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada satılık ev görmek daha güzelleşeceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada satılık dükkan görmek işinin yoluna gireceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada satılık ilanı vermek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çeşitleneceğine, olaylı günler geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments