Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten yere bakmak

Rüyada gökten yere bakmak

Rüyada gökten yere bakmak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada gökten yere bakmak gördüyseniz:

  • Para sorunlarınız olabilir.

Rüyada gökten yere bakmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada göğe bakmak maddi açıdan rahata erileceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, çok büyük özgüven kazanacağına delalet eder.

Rüyada gökten yere inmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına yorulur.

Rüyada gökten yere düşmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada yerle göğün birleştiğini görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada yer gök görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yere bakmak halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar yeri bakmak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments