Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet alameti görmek

Rüyada kıyamet alameti görmek

Rüyada kıyamet alameti görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, canının derdine düşeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet alameti gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızdan bahsetmeniz özel iş birlikleri yapılmasını sağlayabilir.

Rüyada kıyametin alametlerini görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet alameti görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada kıyamet alametlerinden birini görmek kötü duygularını yeneceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına yorulur.

Rüyada kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada alamet görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyametin kopuşunu görmek işinde de hep başarılı olacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, üzgün ve karamsar olacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet beklemek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kıyamet koparken dua etmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments