Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin koptuğu anı görmek

Rüyada kıyametin koptuğu anı görmek

Rüyada kıyametin koptuğu anı görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyametin koptuğu anı gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ticari konuları veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada kıyamet anını yaşamak mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kıyametin koptuğu anı görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kıyamet anını görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek anırması duymak gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, geniş bir ev satın alacağına, işlerin bir anda azalacağına alamet eder.

Rüyada ölüm anını hissetmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada öldüğün anı görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüm anı yaşamak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına tabir olunur.

Rüyada ölüm anını yaşamak onunla yeniden kavuşacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments