Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin geleceğini görmek

Rüyada kıyametin geleceğini görmek

Rüyada kıyametin geleceğini görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, işinde itibar edineceğine, işlerinin de rast gideceğine, zafer elde edeceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalettir.

Rüyada kıyametin geleceğini gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Rüyada kıyametin geleceğini görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, duraklama yaşanacağına inanılır.

Rüyada dünyanın sonunun geleceğini görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada istemeye geleceklerini duymak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına alamet eder.

Rüyada geleceği önceden görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada gelecekten haber veren birini görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin geleceğini görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada gelecek tarihi görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada geleceği görebilmek kavgaların biteceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments